Hobby'en vår

 
hst07bobil 004

Vi kjøpte sommeren 2007 en Hobby som vi liker å farte rundt med. Dessverre så har vi liten tid til å farte rundt om sommeren, så det blir mest om høsten og vinteren. Vår først virkelige tur med Hobby'en gikk via Nord-Finland og tilbake til Troms, for så å fortsette sør over gjennom Norge til Danmark, Nederland, Frankrike, Sveits,Tyskland og hjem via Sverige og Finland. Det ble mange fine stopp på turen.
Etter å ha vært innom Finland som snarest, dro vi til Malangen, der hadde vi en fin vandretur.
mallangen


Her har vi et lite stopp på Rondane.
2hst07rondane      en liten stopp på rondane 

Vi besøkte mange venner på tur sørover i Norge. Blant annet besøkte vi han Lars på Geilo, og gamle bønder som vi er, så slo vi tamp i fjøsveggen og overnatta der. Det var liksom så kjente omgivelser.      3hst07fjsenlars

Via Gøteborg dro vi til Danmark, og hadde et par fine dager der. Vi fant en bobilparkering like ved havna i Ringkøbing, og vandra opp i byen og inntok et bedre måltid på en av byens restauranter.
Flott kveldstemning på havna i Ringkøbing.

4hst07ringkping

Fra Danmark kjørt vi via Tyskland til Nina i Nederland. Her ble vi et par dager før vi dro til Mosel. Moseldalen er fantastisk flott med mange småe koselige byer og mye god vin.
Her ser vi en del av Zell i Mosel.
5hst07mosel

På vår vei fra Mosel til Rhein-dalen var vi innom Hau-gjengen. Vi ble vist rundt i området og besøkte både vinfesten i bygda og kaktus-land. Her var kaktus så langt øye kunne se. 
6hst07kaktusland

Vi var et par dager ved Rhein før vi dro opp i fjellene i Sveits: et par stemningsbilder fra Sveits.

8hst07stemningsveits  7hst07sveits

På vår vandring i dalen traff vi på kampkyrne i Sveits. Dette er dalens Dronning, ho hadde vunnet sjefsrollen blant kyrne i dalen de to siste årene.
9hst07kampkusveits

Etter et par dager i Sveits bar det tilbake til Tyskland, der var vi på vandring mellom vindruene sammen med noen venner. Vi fikk lov av eierne å ta med oss litt druer. De samte herlig.
vinddruer i tyskland

Ferden gikk så via Dresden til "Tropical Islands" i Brand like sør for Berlin.
tropic islands 2  tropic islands 1  tropic islands
Nå satte vi nesen mot nord, men først måtte vi innom Bestensee. Der var vi med på å lage en overraskelse-fest for Kiepers. De hadde reist bort for å feire sølvbryllup, og når de kom hjem var hagen og grillhuset pyntet til fest, og fest i full gang.
sølvbryllup kiepers

Etter noen dager var vi tilbake i Nord-Norge:

masistein  kveldstemning i langfjord

4 kommentarer

meg

23.aug.2008 kl.15:53

hei,dettan ser bra ut. kor går neste tur?

Figgapia

24.aug.2008 kl.13:21

Her var det kommet masse oppdatert. Vi gleder oss til å lese mere i bloggen.Lille Tina hilser til bestemor og bestefar og gleder seg til neste gang vi møtes.

Bente

28.aug.2008 kl.20:30

Flotters. Glede meg til alle nye innlegg.

Kjell Linnerud

02.apr.2009 kl.21:10

Hei Hattefigga.Det var fantatisk lesestoff og flotte bilder dere var i Tyskland.Spesielt Mosel.Måtte lese gjenta igjen .Kjempebra. Vi har selv bobil, Hobby 600 . Vi skal reise til Mosel og litt runde i Tyskland. Vi gleder oss veldig.Men det er en ting til. Da dere reiste hjemover via Sverige til Finland over til Finmark i vintertiden. Hvordan var deres Hobby ,bobil i vinter ? Fungerer den godt ? Er litt spent om dette. Vi har ikke prøvd våre Hobby i vinter. Hilsen KI

Skriv en ny kommentar

hits